Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Πλήθος κόσμου στην συγκέντρωση της παράταξης "Τώρα, για την Πάτρα!"

Στην κατάμεστη, απο φίλους της δημοτικής παράταξης τωρα, για την Πάτρα, αίθουσα της αγοράς αργύρη, πραγματοποιήθηκε η 7η επέτειος της παράταξης σε συνδυασμό με την παρουσίαση του έργου που έχει γίνει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον δήμο.

Ο προσέλευση του κόσμου διέψευσε αυτούς που θέλουν την δημοτική αρχή αποδυναμωμένη και ανίσχυρη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε ο κόσμος την αναφορά του δημάρχου στα κυριότερα έργα που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή. Αίσθηση δεν προκάλεσε η αισθητή μείωση των εξόδων του δήμου κατα περίπου 70% καθώς και οι πολλαπλές κοινωνικές δομές που έχουν δημιουργηθεί.

Στο τέλος της ομιλίας του ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, δήλωσε πως η δημοτική παράταξη Τωρα, για την Πάτρα αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα είναι παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης υπηρχαν στάντ με πίνακες οι οποίοι παρουσίασαν το δημοτικό έργο ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση και ένα κρασί στο αίθριο της αγροάς αργύρη. Με δεδομένη την γενικότερη απαξίωση στα πρόσωπα των πολιτικών και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες η χθεσινή εκδήλωση μόνο αισιοδοξία μπορεί να δώσει.