Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Εθελοντές για το Πατρινό Καρναβάλι 2012















Μπορεί όλοι να κινούμαστε σε ρυθμούς κρίσης, αλλά όπως φαίνεται ο Καρναβαλικός Οργανισμός του Δήμου ετοιμάζει το καρναβάλι του 2012, το οποίο λόγω κρίσης θα χρειαστεί την βοήθεια εθελοντών.

Έτσι η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας, στο πλαίσιο οργάνωσης και ανάπτυξης του κορυφαίου θεσμού της πόλης, προχωρά στη σύσταση επίσημης Ομάδας Εθελοντών Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι εθελοντές του Πατρινού Καρναβαλιού θα δραστηριοποιούνται στους τομείς οργάνωσης και διεκπεραίωσης των εκδηλώσεων, είτε συμμετέχοντας στις ομάδες εργασίας που προετοιμάζουν τις εκδηλώσεις, είτε συμμετέχοντας στην διεξαγωγή τους. Η δράση της ομάδας θα επεκταθεί και στον τομέα πληροφόρησης και εξυπηρέτησης πολιτών - θεατών – επισκεπτών σχετικά με τις δράσεις του προγράμματος του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές θα μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής που διατίθεται από το Καρναβαλικό Γραφείο, δηλώνοντας τομείς ενδιαφέροντος και διαθεσιμότητα.

Δεν αποκλείονται οι συμμετέχοντες στην παρέλαση, εφόσον θα μπορούν να ενεργοποιηθούν σε εκδηλώσεις που προηγούνται.

Οι φόρμες θα πρέπει να κατατεθούν στο Καρναβαλικό Γραφείο έως 30 Οκτωβρίου 2011 εφόσον η συμμετοχή αφορά στις ομάδες εργασίας και έως 15 Δεκεμβρίου 2012 εφόσον αφορά στη διεξαγωγή εκδηλώσεων και δράσεων.

Ώρες κατάθεσης αιτήσεων: 10:00 - 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή 1ος όροφος.

Τις αιτήσεις μπορείτε να τις βρείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.e-patras.gr/portal/web/news/home/blogs/397237?_33_redirect=%2Fportal%2Fweb%2Fcommon%2Fhome&