Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Προχωρούν οι ετοιμασίες για το Καρναβάλι του 2012













Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σχεδιασμός του Δήμου για το καρναβάλι του 2012 βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα.

Πιο συγκεκριμένα η Κοινωφελής Επιχείρηση - Πατρινό Καρναβάλι έχει προχωρήσει στην δημιουργία μίας γνωμοδοτικής επιτροπής η οποία απαρτίζεται από έμπειρους καρναβαλιστές και οι οποίοι συσκέπτονται σε εβδομαδιαία βάση εδώ και μήνες σχεδιάζοντας τις δράσεις του καρναβαλιού.

Μπορεί η κρίση να φέρει πολλές μειώσεις σε εκδηλώσεις και θεάματα (πράγμα απόλυτα λογικό για τα δεδομένα της εποχής) αλλά το κέφι αναμένεται αμείωτο.

Απ' ότι γνωρίζουμε κάποια από τα άρματα είναι σχεδόν έτοιμα (ίσως για πρώτη φορά τόσο νωρίς!!), ενώ θα δούμε μια διαφορετική τελετή έναρξης από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αλλαγές επίσης αναμένονται στον κανονισμό συμμετοχής των πληρωμάτων ενώ υπάρχει η πρόθεση της επιβράβευσης των πληρωμάτων που σέβονται και τιμούν το καρναβάλι.

Όσον αφορά την αφίσα του Καρναβαλιού του 2012 έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός και οι πρώτες συμμετοχές έχουν ήδη πάει στα γραφεία της επιχείρησης.

Τέλος το Καρναβάλι έχει δημιουργήσει και σελίδα στο facebook προκειμένου να παρέχεται συνεχής ενημέρωση για τις εκδηλώσεις ενώ αναμένεται και η νέα ιστοσελίδα.

Δείτε το facebook του Καρναβαλιού εδω: http://www.facebook.com/karnavalipatras