Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εντυπωσιακή διακόσμηση στο κέντρο της Πάτρας με κόστος... 300 ευρώ! (Δείτε φωτογραφίες)













Στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύει ο Δήμος Πατρέων, όπως και όλη η χώρα, αλλά και της εορταστικής νότας, που πρέπει να έχει η πόλη, η Φάτνη στην πλατεία Γεωργίου τοποθετήθηκε και κατασκευάστηκε με υλικά από τις προηγούμενες χρονιές, κοστίζοντας μόνο 300 ευρώ (ελάχιστο το κόστος συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές). Επίσης στολίστηκαν και δύο ακόμα κεντρικές πλατείες της Πάτρας, αυτή της Τριών Συμμάχων και της Εθνικής Αντίστασης (πρώην πλατεία Όλγας), με δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Η Διεύθυνση Πρασίνου υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας κ. Γιώργου Σιγαλού, προχώρησε στην τοποθέτηση του συγκεκριμένου εορταστικού διάκοσμου, χωρίς μεγάλα επιπλέον κονδύλια, ώστε να μειωθούν τα έξοδα στο ελάχιστο. 
«Στολίσαμε τις τρεις κεντρικές πλατείες της Πάτρας, βασιζόμενοι στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης που μας ταλανίζει. Επιδιώξαμε κάνοντας ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν και πιστεύω ότι τα καταφέραμε, να δώσουμε μια νότα εορταστική στην πόλη, με το ελάχιστο δυνατό κόστος», δήλωσε ο κ. Σιγαλός ευχόμενος σε όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου Πατρέων, καλές γιορτές και ό,τι καλύτερο για όλους!