Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Με σύμμαχο τον εθελοντισμό, ο Δήμος αυξάνει το κοινωνικό του έργο














Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, ΜΚΟ, Ισότητας Φύλων, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη και ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους χιλιάδες Πατρινούς για την πολύτιμη συνδρομή τους στην δράση συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων του Δήμου & της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Με την συγκεκριμένη δράση η οποία εξελίσσεται τους δύο τελευταίους μήνες, μέχρι ώρας έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 2500 πακέτα μακαρόνια, 1500 κουτιά γάλα, 700 πακέτα ρύζι και πολλά άλλα είδη τροφίμων πράγμα που σημαίνει πως αυτά τα Χριστούγεννα θα ενισχυθούν πάνω από 150 επιπλέον άπορες οικογένειες.

Η δράση θα ενταθεί τις γιορτινές ημέρες καθώς οι εθελοντές της «Ομάδας Ε» του Δήμου και εθελοντικές οργανώσεις της πόλης, θα βρίσκονται στα συνεργαζόμενα Σούπερ Μάρκετ προκειμένου να συλλέξουν τις προσφορές των συνδημοτών μας.

Στόχος της Αντιδημαρχίας είναι η παγίωση αυτής της δράσης, προκειμένου να είναι διαρκής η ενίσχυση της τράπεζας τροφίμων ενώ παράλληλα ετοιμάζονται και νέες δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζουμε πως τα Σούπερ Μάρκετ τα οποία συμμετέχουν στην δράση είναι τα ΑΒ Βασιλόπουλος, Ανδρικόπουλος, Βερόπουλος, Carrefour, Κρόνος και Μαρινόπουλος.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εθελοντική δράση μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου στο τηλέφωνο 2610224548 ή να συμπληρώσουν την φόρμα εθελοντή στην ιστοσελίδα www.ethelodespatras.gr

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν απ’ ευθείας στην τράπεζα τροφίμων μπορούν να την επισκέπτονται καθημερινά στην Διεύθυνση Κοραή 5 μεταξύ 07:30 – 14:30 ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2610337152.