Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μία ιστοσελίδα διαφήμιση για την Πάτρα!! Προωθήστε το









Η Πάτρα απέκτησε επιτέλους μία πλήρως ενημερωμένη ιστοσελίδα για τους επισκέπτες της. Το www.patrasinfo.com ήρθε να καλύψει το διαδικτυακό κενό της πόλης όσον αφορά στην ενημέρωση είτε των φοιτητών είτε αυτών που επισκέπτονται την πόλη μας. Η ιστοσελίδα κοσμείται από ένα υπέροχο φωτομοντάζ με τα αξιοθέατα της Πάτρας για να μας υπενθυμίσει πως η Πάτρα είναι μία πόλη με πλήθος αξιοθέατων για τον επισκέπτη.



Ο χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να βρει πληροφορίες σχετικά με τα εστιατόρια, τα καφέ, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ενώ ξεχωρίζουν τα αφιερώματα για τον Άγιο Ανδρέα, τις παραλίες της Πάτρας και το Πατρινό Καρναβάλι.

Η ομάδα του patrasinfo.com μας υπόσχεται πως η σελίδα θα αναβαθμίζεται συνεχώς με νέο υλικό ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες γλώσσες εκτός από τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.


Αξίζει να σημειωθεί πως στο patrasinfo.com υπάρχει ειδική κατηγορία με πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Αράξου καθώς το αεροδρόμιο πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι την λειτουργία του την άνοιξη με πτήσεις προς πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς.