Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ξεκίνησε η σεζόν 2013 για το Αεροδρόμιο Αράξου - Πτήσεις σε πάνω από δέκα προορισμούς.

Με πτήσεις της Ιρλανδικής εταιρίας Ryanair ξεκίνησε την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή σεζόν το Αεροδρόμιο Αράξου.

Η εταιρία χαμηλού κόστους πετάει και φέτος από τον Άραξο για Μιλάνο και Πάφο. Παρ'όλη την επιτυχία που είχε σημειώσει πέρυσι η γραμμή Πάτρα Λονδίνο, η Ryanair επέλεξε την Κεφαλλονιά για να πετάει φέτος στον συγκεκριμένο προορισμό.

Παρ' όλα αυτά το Αεροδρόμιο του Αράξου δεν περιορίζεται σε πτήσεις της εταιρίας Ryanair. Για μία ακόμα φορά η εταιρία TUI Fly αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν με πτήσεις προς Γερμανία. Φρανκφούρτη, Μόναχο και Ντύσελντορφ είναι οι σίγουροι προορισμοί ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και άλλους προορισμούς για Γερμανία.

Για μία ακόμα χρονιά έντονο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον εταιριών για πτήσεις από τον Άραξο για Ρωσία. Φέτος το καλοκαίρι αναμένονται δύο με τρεις εταιρίες με πτήσεις προς Μόσχα και ίσως και για Αγία Πετρούπολη.

Πιθανές γραμμές που ακούγεται επίσης πως θα ξεκινήσουν από Μάιο είναι Ζυρίχη, Βαρσοβία, Βιέννη ενώ συνολικά οι προορισμοί αναμένεται να ξεπεράσουν τους δέκα.

Το Αεροδρόμιο του Αράξου φαίνεται πως μέσα στην κρίση αποκτά δυναμική. Είναι στο χέρι της τοπικής κοινωνίας να το στηρίξει και να το προτιμήσει ώστε οι εταιρίες και τα δρομολόγια να πολλαπλασιαστούν και γιατί όχι οι πτήσεις μην περιορίζονται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά όλο τον χρόνο.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες για το Αεροδρόμιο Αράξου