Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

CityAction – Δράση για τη Δωρεά Οργάνων












Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ) CityAction, εγκαινιάζοντας τις δράσεις της για τη νέα σεζόν, καταπιάνεται με το ιδιαίτερης ευαισθησίας θέμα της Δωρεάς Οργάνων.

Σε μία εποχή πολυεπίπεδης κρίσης – πολιτικής, οικονομικής, αλλά και κοινωνικής και ηθικής-, δεν πρέπει να λησμονούμε την ανθρωπιά μας. Κι όχι μοναχά αυτό, αλλά πεποίθησή μας αποτελεί ότι αυτή είναι και η μόνη οδός για την αληθινή ανάκαμψη της κοινωνίας μας.

Η Ιδέα της Δωρεάς Οργάνων έχει πλέον συνδεθεί με το ευρύτερο πνεύμα του εθελοντισμού και έχει καθιερωθεί ως πράξη ανθρωπισμού και πολιτισμού από όλους μας, καθώς η δωρεά οργάνων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 5/11/2011 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στην Πλατεία Γεωργίου, με στόχο διπλό:

1) Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων μας για τη σημασία της Δωρεάς Οργάνων.

2) Την εγγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων Δωρητών.

Και προσοχή! Οποιοσδήποτε ενήλικος άνδρας ή γυναίκα, ανεξαρτήτως της ηλικίας και της κατάστασης της υγείας του, μπορεί να δηλώσει την επιθυμία του να γίνει Δωρητής και θα έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί επί τόπου!

Δείτετην πράξητης Δωρεάς Οργάνωνσαν μία αλυσίδα:

Ζωή - Θάνατος - Ζωή!

CITY ACTION