Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πατρινό Καρναβάλι 2012 - Τελευταία ενημέρωση














Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωράνε οι ετοιμασίες για το Πατρινό Καρναβάλι του 2012.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, ο Δήμος ελέω κρίσης πρόκειται να δαπανήσει σχεδόν το μισό ποσό σε σχέση με πέρυσι.

Παρ'όλα αυτά οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης
δουλεύουν εδώ και μήνες πάνω σε ένα οικονομικό μοντέλο το οποίο όμως θα έχει πολλές εκπλήξεις και θα δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο Πατρινό Καρναβάλι. Ίσως είναι ευκαιρία να αποδειχθεί πως οι σπατάλες δεν σημαίνουν πάντα, ποιότητα και αναβάθμιση.

Άρματα:
Τα άρματα σαφώς θα είναι λιγότερα από πέρυσι αλλά αναμένονται άκρως εντυπωσιακά, αφού η κατασκευή τους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησε τον Αύγουστο (!!) και τα περισσότερα είναι σχεδόν έτοιμα.

Τελετή Έναρξης - 21 Ιανουαρίου 2012:
Η έναρξη κατά 99% δεν θα πραγματοποιηθεί βράδυ. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν μία ημερήσια έναρξη στην οποία η πόλη θα κινείται σε απόλυτα καρναβαλικούς ρυθμούς! Η ημέρα έναρξης θα είναι η 21η Ιανουαρίου ενώ η πόλη αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά με χιλιάδες καρναβαλιστές.
Δείτε περισσότερα για την τελετή έναρξης 2012 εδώ: http://patracafe.blogspot.com/2011/12/2012_29.html

Κορύφωση εκδηλώσεων:
Οι μεγάλες παρελάσεις πρόκειται να γίνουν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ενώ την Κυριακή το βράδυ θα ακολουθήσει η Τελετή Λήξης.

Το Πατρινό Καρναβάλι έχει λογαριασμό στο facebook: http://www.facebook.com/karnavalipatras

ενώ υπάρχει και κανάλι youtube με πάνω από 50 βίντεο αρχείου: http://www.youtube.com/user/Carnivalpatras

Λογικά σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει και πάλι η επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιου: www.carnivalpatras.gr

Είναι άγνωστο αν φέτος θα υπάρχει διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι αν και η περσινή προσπάθεια ήταν εξαιρετική και θα είναι λάθος να μην επαναληφθεί.